čtvrtek 16. dubna 2015

Dívčí pokoj

Začalo to seznámením, kdy jsme se jako sousedky nastěhovaly do řadovky s pasivními domy. Pak se z nás staly kamarádky se stejnými zálibami. A nyní jsme kolegyně...To jen na vysvětlenou, abyste si nemysleli, že bydlíme v jednom domě:).


Tentokrát opět dvoupodlažní pokojík a tentokrát pro desetiletou dceru. Růžová barva je v nemilosti, má ráda svou modrou komodu. Pokoj původně sloužil jako herna, nebylo zde schodiště, vše se pořizovalo nové.



nálepka ptáčka je z www.vajco.cz




spodní část pokoje je pracovní, nahoře zašívárna:)



na dveře skříně jsme daly gumičky, za které si dcera vystavuje obrázky



záda knihovny jsme oživily washi páskou



Pracovní stůl jsme navrhly s dostatečným množstvím úložných prostor, včetně ukrytého kosmetického stolku. Tento stůl se stává hitem v našem návrhářském portfoliu, určitě ho nevidíte naposled:). Už chybí jen ho pojmenovat!


schodiště je vyrobeno z masivu a bukového multiplexu


postel na zakázku z překližky


Pohled ze sousedního pokojíčku, kde má své království mladší sestřička. Okýnko, aby se v noci nebála a okouzlující nálepka z Bonami.
ach jo, kde jsou ty časy, kdy bylo v pokojíku tak uklizeno:(



LA

4 komentáře:

  1. Na tejto izbe je najkrajši ten priestor,aj keď to asi fotka tak nezachytí....
    poznám to ,máme izby v podkroví,a v dvoch izbách sa nechal strop otvorený do štítu,a vznikli tam takéto ležoviská,hvezdárne...s tým rozdielom,že u nás nie sú steny biele ,ale z OSB dosky...Biela je fajn ,aj na nábytku...a tie Vaše vychytávky :uložné priestory,no a ten pracovný stolík,ten sa mi páči...a modrá komoda...:)
    P.S.:...ja kvôli tým osb stenám špekulujem o industriálnych schodoch,alebo aspoň na sivo natretých,lebo v pokroví mienime uplatniť aj sivý vosk...:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo, prostor je to úžasný...byl jeden z rozhodujících kritérií při výběru domu...já jsem byla nadšená z dvoupodlažních pokojíků a manžel zase z pasivního domu
      šedá je dobrá:)

      Vymazat
  2. Krásný čistý prostor, ze kterého jde nádherná pohoda a útulno, to je domov...

    OdpovědětVymazat