čtvrtek 1. března 2018

Obývací pokoj v podkroví

Pár fotek z realizace obývacího pokoje v podkroví, kde jsme musely úplně předělat dispozici navrženou v původním projektu. Na původním místě pohovky je nyní oboustranná knihovna, která rozděluje místnost na klidovou a televizní. Byt je samá šikmina, pod kterými se na mnoha místech nelze ani postavit. Ve výklenku, kde je strop zešikmený z obou stran jsme navrhly vestavnou relaxační postel/pohovku, kde může i případná návštěva přespat. Nábytek vyrobila firma Halbos a děkujeme jim za fotky.
Zbytek bytu je tady.





3 komentáře:

  1. Relaxačná pohovka je skvelá, aj my máme podkrovie:-)

    OdpovědětVymazat
  2. My taky předěláváme podkroví. Nebude tam obývák, ale dětské pokoje, nebo ložnice a pokoj, to ještě úplně nevíme. V podkroví dělám novou izolaci, už máme hotovou střechu , tak počítám, že do zimy podkroví stihnu dodělat, abychom ho už mohli využívat a trochu si tak zvětšit dům :-) .

    OdpovědětVymazat
  3. Jako proč ne. Jen tam podle mě není moc místa na klasické sedací soupravy, ale je potřeba přemýšlet spíše nad tím, jak to tam všechno poskládat s ohledem na zkosenou střechu. Taky ale záleží nad tím, v jakém úhlu je ta střecha zkosená. To se myslím, že je snad dost jasné všem. :-)

    OdpovědětVymazat